Budinca de paste cu carne de vita

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -cca 300-350 g paste
  • -200-250 g branza
  • -4 oua
  • -250-300 grame carne tocata de vita
  • -2 cepe mari
  • -1-2 catei usturoi
  • -condimente (eu am pus oregano), sare, piper
  • -patrunjel (eu am folosit murat)
  • -cca 200 ml suc de rosii
  • -1 lingura de pasta de rosii
  • -2 linguri de sos de soia
  • -citeva linguri de lapte
  • -unt

Mod de preparare

1. Pastele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj.

2. Ceapa se prajeste putin in ulei de masline impreuna cu usturoiul dat prin razatoare, se adauga carnea tocata, sosul de soia, condimentele dupa gust, se lasa carnea la prajit amestecandu-se din cand in cand, cand e gata se adauga sucul de rosii si putina apa, se lasa sa dea cateva clocote.

3. Cand e gata se amesteca cu pastele.

4. Separat se amesteca branza cu ouale, se bate bine cu furculita, se adauga putin lapte si lingura de pasta de rosii, patrunjelul.

5. Pastele cu carnea se pun in tava, deasupra se toarna compozitia de oua cu branza, pe alocuri se pun cateva felii subtiri de unt, se decoreaza cu patrunjel si se da la cuptorul preincalzit la foc mediu pentru cca 30-35 minute.

Pofta buna !

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise