Budinca de quinoa cu merisoare

Pentru inceput se pun merisoarele intr-un bol, amestecate cu coniac si se lasa deoparte.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 cani lapte de cocos
  • 2 linguri miere de albine
  • 1/2 cana quinoa rosie
  • 1/2 cana quinoa alba
  • 1 ceasca merisoare confiate
  • 1 lingura coniac
  • 2 linguri zahar

Mod de preparare

Pentru inceput se pun merisoarele intr-un bol, amestecate cu coniac si se lasa deoparte.

In vase mici diferite, se pun pe foc cate o cana cu lapte de cocos, o lingura cu miere si intr-un vas quinoa rosie iar in altul quinoa alba, se lasa pe foc mic, amestecand pana absoarbe tot laptele, apoi se acopera si se lasa deoparte sa se raceasca.

Intr-un alt vas pe foc, se rastoarna merisoarele, se adauga o cana cu apa si zahar, iar dupa ce s-a format un sos, se opreste focul.

Se pune in cupa 2-3 linguri quinoa rosie, 2-3 linguri quinoa alba, iar deasupra sos cu merisoare si se serveste.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise