Budinca de quinoa cu merisoare

Pentru inceput se pun merisoarele intr-un bol, amestecate cu coniac si se lasa deoparte.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 cani lapte de cocos
  • 2 linguri miere de albine
  • 1/2 cana quinoa rosie
  • 1/2 cana quinoa alba
  • 1 ceasca merisoare confiate
  • 1 lingura coniac
  • 2 linguri zahar

Mod de preparare

Pentru inceput se pun merisoarele intr-un bol, amestecate cu coniac si se lasa deoparte.

In vase mici diferite, se pun pe foc cate o cana cu lapte de cocos, o lingura cu miere si intr-un vas quinoa rosie iar in altul quinoa alba, se lasa pe foc mic, amestecand pana absoarbe tot laptele, apoi se acopera si se lasa deoparte sa se raceasca.

Intr-un alt vas pe foc, se rastoarna merisoarele, se adauga o cana cu apa si zahar, iar dupa ce s-a format un sos, se opreste focul.

Se pune in cupa 2-3 linguri quinoa rosie, 2-3 linguri quinoa alba, iar deasupra sos cu merisoare si se serveste.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise