Budinca de tapioca cu lapte de cocos si lapte de soia

Se pune tapioca intr-un castron cu apa cat s-o cuprinda.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 7 linguri tapioca
  • 1 cutie lapte de cocos
  • 1 cana cu lapte de soia
  • esenta de vanilie
  • 2 linguri zahar
  • pasta de macese
  • dulceata de visine

Mod de preparare

Se pune tapioca intr-un castron cu apa cat s-o cuprinda si se lasa deoparte 30-40 minute sa se umfle.

Se rastoarna apoi in vasul cu lapte de cocos si soia, zahar, 1-2cristale de sare si se amesteca pe foc pana se ingroasa.

Se da vasul deoparte, se incorporeaza esenta de vanilie, apoi, dupa ce s-a racit putin, se portioneaza in cupe ,intercaland cu cate o lingurita de pasta de macese sau dulceata de visine.

Se lasa la frigider pana in momentul servirii.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise