Budinca de tapioca cu lapte de hrisca

Se pune tapioca intr-un bol cu apa rece.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 linguri cu tapioca
  • 400 ml lapte de hrisca
  • 1 ceasca cu fructe (coacaze si merisoare)

Mod de preparare

Se pune tapioca intr-un bol cu apa rece, iar dupa ce s-a umflat, se scurge apa si se rastoarna in vasul cu lapte, pe foc.

Se amesteca continuu pana se ingroasa, apoi se imparte compozitia in cupe, deasupra se pun fructe si se lasa la frigider pana in momentul servirii.

Este o reteta gustoasa si sanatoasa, potrivita pentru vegetarieni, laptele nu contine gluten, lactoza si este indulcit cu sirop de orez, de aceea budinca nu necesita zahar.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise