Budinca dulce

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 400 g macaroane/alte tipuri de paste
  • 250 g branza cu smantana Fagaras
  • 3 oua
  • 100 g stafide
  • 100 g smochine
  • 100 g nuca de cocos
  • 100 g gem de fructe
  • scortisoara, vanilie, eventual si sofran

Mod de preparare

Macaroanele se fierb al dente intr-un litru de apa.

Ouale se bat spuma in acest timp, se adauga smantana cu branza, stafidele si smochinele taiate bucatele, nuca de cocos, gemul si mirodeniile. Dupa ce se scurg de apa macaroanele se incorporeaza si ele si apoi se pun intr-un vas termorezistent rotund, uns cu unt si tapetat cu pesmet.Se da la cuptor pt.cca.20-30 min (pana cand se rumeneste budinca).Se serveste calda asa cum este sau si mai bine rece cu sirop de zmeura si frisca.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise