Bulgari de branza

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 gr cascaval/gouda
  • 300 gr urda
  • 1 morcov ras
  • 2 oua
  • 3 linguri faina
  • 3 linguri gris
  • 1 lingura ulei
  • Sare si piper dupa gust
  • Faina amestecata cu gris pentru tavalit bulgarii

Mod de preparare

Dam cascaval si urda pe razatoare mica. Curatam spalam si dam pe razatoare mica morcovul. Punem in bol toate ingredientele si amestecam bine. Facem bulgari. Amestecam faina cu gris si tavalim bulgarii. Punem hartie de copt in tava si punem bulgarii, ii dam la rece 45 de minute. Preincalzim cuptorul la 180 de grade (aer) si coacem pentru 30 de minute. Sunt minunati si se servesc calzi.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise