Laptele se pune la fiert cu scortisoara,coaja de lamaie si de portocala,iar la sfarsit esenta de vanilie.
Galbenusurile se bat cu 150 g zahar si faina si se toarna intr-o cratita destul de mare.Albusurile se bat spuma cu 150 g zahar pus treptat pana se obtine o bezea foarte tare.
Din bezea se ia cate o lingura si se pune in laptele care fierbe la foc mic.
Cand se intaresc(cca 1min-2min),se scot si se aseaza usor intr-un castron.Dupa ce sunt gata toti bulgarii de
zapada,laptele se toarna putin cate putin peste galbenusuri,se amesteca foarte bine,se toarna repede vinul.Dupa ce se raceste se adauga unul cate unul bulgarii de zapada si se da la rece.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise