Burek cu branza

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Pentru aluat:
  • 500 gr.faina de grau,
  • 1 ou,50 gr.unt,
  • esenta,
  • o canita de zahar,
  • un cub mic de drojdie
  • Pentru compozitie am folosit:
  • branza de vaci dulce1 kg,
  • branza de oi sarata 200 g,
  • 4 oua ,
  • esenta,
  • zahar o cana de 300 gr,
  • 200 gr stafide

Mod de preparare

Am facut foi subtiri late cam de o palma si lungi cam de 30-40.cm, am pus branza cam cat m-a lasat inima, am rulat si am inceput sa le asez din interior spre exterior, apoi am uns cu ou batut cu 2 ling.de miere, am pus deasupra seminte de susan si dupa ce am scos de la cuptor, am uns iarasi cu miere indoita cu apa .Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise