Burgeri cu carne de porc

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 320 g carne de porc;
  • doua felii de paine prajita la toaster;
  • jumatate de ceapa tocata;
  • o lingurita de sare;
  • o lingurita de boia de ardei dulce;
  • un ou.
  • Pentru servire:
  • o chifla;
  • doua frunze de salata verde;
  • doi burgeri;
  • 5 felii de rosie cherry;
  • 5 felii de castravete;
  • sare;
  • o felie rotunda de ceapa;
  • putin ketchup.

Mod de preparare

Se spala carnea, se taie in bucati mari si se da prin masina de tocat.

Painea prajita se rupe si se marunteste prin robotul de bucatarie. Se adauga ceapa tocata peste ea si se marunteste si aceasta.

Intr-un castron se pune carnea, painea si ceapa maruntite, sarea, boiaua de ardei si oul. Se amesteca totul si se lasa la frigider sa se odihneasca pentru 30 de minute.

Se incinge gratarul si se pune o foaie de copt peste el.

Cu ajutorul unei forme rotunde se formeaza burgerii pe o farfuriuta umeda, iar apoi acestia se pun pe foaia de copt si se frig pe ambele parti.

Pentru servire se taie chifla in doua, se pun frunzele de salata verde, doi burgeri, feliile de rosie cu putina sare, feliile de castravete cu putina sare, ceapa si putin ketchup.

S-aveti pofta!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise