cafea cu menta

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • /3 ceasca de cafea macinata
  • 1 lingurita praf de ciocolata
  • 1/2 lingurita extract de menta
  • 1/2 lingurita extract de vanilie
  • frisca pentru ornat

Mod de preparare

Amestecati toate ingredientele si le puneti in filtrul de cafea, la care adaugati 6 cesti de apa. Cafeaua se serveste calda, ornata cu frisca si cu un bob de cafea nemacinata.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise