cafea cu rom.

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • O ceasca de inghetata de cafea
  • O cescuta de cafea indulcita
  • 1/2 ceasca de rom
  • Cateva lingurite de inghetata de vanilie
  • Cacao pudra

Mod de preparare

Puneti inghetata de cafea intr-un bol. Adaugati romul si cafeaua si amestecati pana se omogenizeaza. Turnati continutul in pahare inalte si adaugati cate o lingurita de inghetata de vanilie in fiecare pahar si pudrati cu cacao. Se servesc patru portii si se servesc cu paie.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise