Cafea de iarnă

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • O porţie de Cafea espresso
  • 2 linguriţe de zahăr brun
  • 150 ml lapte cald
  • 1 lingură de esenţă de vanilie
  • ½ linguriţă de scorţişoară
  • 3 linguri cu vârf de frişcă bătută

Mod de preparare

Se fierbe cafeaua.

Se ia o cană şi se pune o porţie de cafea espresso, la care se adaugă zahărul, scirţişoara şi esenta de vanilie şi se amestecă bine, după care se adăugă laptele cald.

Se serveşte cu 3 linguri de frişcă bătută.

Revigorare plăcută!

Reteta aceasta si alte retete le puteti gasi pe blogul meu: Mod de preparare:

Se fierbe cafeaua.

Se ia o cană şi se pune o porţie de cafea espresso, la care se adaugă zahărul, scirţişoara şi esenta de vanilie şi se amestecă bine, după care se adăugă laptele cald.

Se serveşte cu 3 linguri de frişcă bătută.

Revigorare plăcută!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise