Cafea de iarnă

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • O porţie de Cafea espresso
  • 2 linguriţe de zahăr brun
  • 150 ml lapte cald
  • 1 lingură de esenţă de vanilie
  • ½ linguriţă de scorţişoară
  • 3 linguri cu vârf de frişcă bătută

Mod de preparare

Se fierbe cafeaua.

Se ia o cană şi se pune o porţie de cafea espresso, la care se adaugă zahărul, scirţişoara şi esenta de vanilie şi se amestecă bine, după care se adăugă laptele cald.

Se serveşte cu 3 linguri de frişcă bătută.

Revigorare plăcută!

Reteta aceasta si alte retete le puteti gasi pe blogul meu: Mod de preparare:

Se fierbe cafeaua.

Se ia o cană şi se pune o porţie de cafea espresso, la care se adaugă zahărul, scirţişoara şi esenta de vanilie şi se amestecă bine, după care se adăugă laptele cald.

Se serveşte cu 3 linguri de frişcă bătută.

Revigorare plăcută!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise