Caffe frappe

Timp pregatire
7 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 lingurite nes
  • o lingurita zahar
  • 50ml lapte
  • 4 cuburi de gheata
  • 2 linguri inghetata de vanilie
  • 25 g frisca
  • un rulou de napolitana cu crema de ciocolata
  • o lingurita topping de ciocolata(eu am folosit de la Dr Oetker
  • Decor)

Mod de preparare

Amesteci in shaker(daca nu ai foloseste mixerul,iese foarte bine)laptele,nesul,zaharul si gheata.Torni amestecul rezultat intr-un pahar tip sonda(daca nu un pahar mai inalt si lunguiet).Pui deasupra inghetata si frisca,decorezi cu ruloul de napolitana si cu toppingul de ciocolata.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise