Capriciu

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 150g file de gaina
  • 150g sunca
  • 300g ciuperci marinate
  • 150g cascaval
  • 250g maioneza
  • 10g pasta de mustar
  • piper negru
  • suc de lamie

Mod de preparare

Fileul fiert, sunca, ciupercile si cascavalul se taie pai, cam de aceeasi marime. Se prepara un sos din maioneza,mustar, piper negru si lamie(cantitatea la dorinta, dupa cit de picanta doriti sa fie salata. Se amestesteca acest sos cu toate ingredientele. Salata se pune in cosulete, se ornamenteaza cu cite un graunte de rodie si o frunzulita de patrunjel.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise