Capsuni cu portocale

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 pahar cu apa
  • 1/4 pahar de zahar
  • 2 cani de capsuni
  • zeama de la o portocala
  • 1 lingurita coaja de portocala rasa

Mod de preparare

Intr-o tigaie mica, incalzim , cu gentilete , apa cu sucul de portocale, presuram zaharul, mestecam cu o lingura si incalzim pana ce acesta se dizolva. ( 3-4 minute ), Adaugam acest amestec peste un piure obtinut cu ajutorul blenderului, din capsuni si coaja de portocale rasa si mixam pana se incorporeaza. Turnam aceasta mixtura intr-o tava unsa, si coacem la cuptor 30 de minute. Lasam apoi la racit si refrigeram 1 ora si jumatate, avand grija sa invartim cu o lingura din 25 in 25 de minute, pentru o omogenizare sporita. POFTA BUNA COPII !!!!! O CUGETARE , pentru cineva de pe site, stie, sigur, persoana in cauza, ca ei ii este adresata !! - CEL CARUIA II PLACE LINGUSIREA ESTE VREDNIC DE LINGUSITOR . ( He that loves to be flattered, is worth of flatterer ) - W. SHAKESPEARE

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise