Caridopita

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru aproximativ 20 de bucati
  • 5 oua, 2 cani faina, 1 cana margarina, 1 cana zahar, 2 plicuri praf de copt, 2 lingurite scortisoara macinata, 1 cana lapte fiert
  • Pentru sirop: 2 cani zahar si 2 cani apa se fierb cu putina scortisoara si suc de lamaie

Mod de preparare

Toate ingredientele se amesteca cu mana, pana se obtine o coca moale. Margarina este bine sa fie tartinabila,daca nu este atunci o topiti sa se poata amesteca. Coca se pune intr o tava tapetata,si se da la cuptor 40 de minute, apoi se lasa sa se raceasca. Siropul se toarna fierbinte peste caridopita rece.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise