Caridopita

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru aproximativ 20 de bucati
  • 5 oua, 2 cani faina, 1 cana margarina, 1 cana zahar, 2 plicuri praf de copt, 2 lingurite scortisoara macinata, 1 cana lapte fiert
  • Pentru sirop: 2 cani zahar si 2 cani apa se fierb cu putina scortisoara si suc de lamaie

Mod de preparare

Toate ingredientele se amesteca cu mana, pana se obtine o coca moale. Margarina este bine sa fie tartinabila,daca nu este atunci o topiti sa se poata amesteca. Coca se pune intr o tava tapetata,si se da la cuptor 40 de minute, apoi se lasa sa se raceasca. Siropul se toarna fierbinte peste caridopita rece.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise