Carnaciori de mistret cu mamaliguta

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -carnati mistret: 200 g
  • -malai: 300 g(cat pt o mamaliguta)
  • -sare
  • -apa
  • -ulei
  • -castraveti murati

Mod de preparare

Se pun carnaciorii pe gratar. Se face o mamaliguta (malai,apa,sare,ulei) nici prea moale, nici prea tare si se lasa la racit. Se taie mamaliguta in dreptunghiuri egale si se pune pe gratar. Se aseaza totul pe o farfurie alaturi de castraveti murati sau alte feluri de acrituri, dupa gustul d-voastra.

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise