Carne de iepure la cuptor cu sos rosu

Timp pregatire
110 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 bucati carne iepure
  • 3 fire usturoi verde
  • foi de dafin, piper , rozmarin, boia, sare
  • 100 ml vin rosu
  • 5 linguri pasta rosii
  • 200 ml apa
  • 5-6 graunti usturoi

Mod de preparare

Spalam bine carnea, o asezam intr-un vas, adaugam condimentele, usturoiul verde tocat, vinul si introducem la cuptor.

Lasam pana se rumeneste.

Amestecam pasta de rosii cu apa si grauntii de usturoi sfaramati si adaugam peste carnea rumenita.Introducem din nou la cuptor 15-20 minute.

Friptura de iepure este o alternativa pentru cine nu mananca miel.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise