Carne de pasare sau porc la tigaie cu bulion

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5-6 feliii de carne
  • 1 catel usturoi
  • 1/2 bulion de rosii
  • sare
  • zahar
  • piper
  • foaie dafin

Mod de preparare

- se bate cu ciocanul de snitele carnea pe ambele parti, se asezoneaza cu condimente, se prajeste 2-3 min pe fiecare parte, se adauga usturoiul zdrobit,se mesteca putin, iar apoi se pune bulionul.Dupa gust, cine doreste pune zahar, piper, sare si o foaie de dafin.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise