Carne de porc in sos de rosii

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1,2 kg carne de porc, slaba,
  • 50 g unt,
  • 2-3 cepe,
  • 4 rosii,
  • 2 linguri pasta de toamte,
  • 1 catel de usturoi,
  • verdeata la alegere,
  • 1 lingurita paprica,
  • 150 ml apa,
  • sare, piper,

Mod de preparare

Ceapa se taie marunt si se pune la calit in unt. Cand ceapa s-a ingalbenit se adauga carnea, taiata cuburi, se adauga paprica, pasta de tomate rosiile decojite si taiate marunt, usturoiul maruntit si verdeata. Se adauga apa, sare si piper. Vasul se acopera si se lasa sa fiarba pentru 1 ora si 30 minute, la foc domol.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise