carne de porc in sos de vin cu lapte

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1kg carne porc de pe coloana
  • 1/2 l vin alb
  • 1/2 l lapte
  • sare, curry
  • 250g frisca
  • patrunjel

Mod de preparare

se pune peste carne de jur imprejur sare si curry,se aseaza intr-o oala unde se adauga vinu si laptele.Se fierbe aprox.1h-1:30h pana este facuta bine.Apoi se scoate din oala,se strecoara lichidul printr-o sita si se inlatura laptele branzit si de pe carne.Carnea se pune pe un platou,si se taie felii de un cm.Lichidul se pune din nou la fiert si cand incepe sa fiarba se adauga frisca si cu putina ingrosala dintr-o lingura de faina,la sfarsit inainte de a inchide focu se pune patrunjelul proaspat.Se poate servi cu pireu de cartofi.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise