Carne de vita cu susan si gulii

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 portii): 6 felii pulpa de vita (a circa 90 g),
  • 6 linguri sos de soia,
  • 2 linguri vin dulce,
  • 1 lingura zeama de lamaie,
  • piper,
  • 2 gulii (400 g),
  • 300 g morcovi,
  • 4 linguri ulei,
  • sare,
  • 1 lingura seminte de susan,
  • coaja rasa de la o lamaie.

Mod de preparare

Se spala carnea, se zvanta si se taie fasii. Se amesteca sosul de soia, vinul, zeama de lamaie si putin piper macinat si se toarna peste carne.

Se spala guliile si morcovii, se curata de coaja, se taie stifturi si se prajesc circa 5 minute in 2 linguri de ulei incins, dupa care se sareaza, se pipereaza si se scot din tigaie.

Se toarna in tigaie uleiul ramas, se incinge si se pune la prajit - circa 2 minute - carnea scursa. Dupa un minut se adauga semintele de susan si pe urma legumele, marinata si coaja rasa de lamaie. Se mai gusta mancarea o data de sare si piper si se serveste - eventual - presarata cu menta si cu o garnitura de orez.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise