Cartof copt cu somon afumat

Timp pregatire
130 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Cartof pentru copt
  • somon afumat taiat fasii
  • marar
  • sos tzatziki (iaurt, usturoi si castravete)
  • ceapa verde
  • foarte putin cascaval ras

Mod de preparare

Am copt cartoful pana am regretat ca m-am apucat de copt cartofi la 30 de garde Celsius.L-am taiat pe jumatate si l-am umplut mai intai cu cascavalul sa se topeasca apoi ceapa verde, somonul si sosul tzatziki.Apoi am ornat cu marar si alte cateva fasii de somon.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise