Cartof copt cu somon afumat

Timp pregatire
130 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Cartof pentru copt
  • somon afumat taiat fasii
  • marar
  • sos tzatziki (iaurt, usturoi si castravete)
  • ceapa verde
  • foarte putin cascaval ras

Mod de preparare

Am copt cartoful pana am regretat ca m-am apucat de copt cartofi la 30 de garde Celsius.L-am taiat pe jumatate si l-am umplut mai intai cu cascavalul sa se topeasca apoi ceapa verde, somonul si sosul tzatziki.Apoi am ornat cu marar si alte cateva fasii de somon.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise