Cartofi aurii cu Rulouri din carne de porc cu ciuperci

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Rulouri: 1/2 kg carne macra de porc, unt, ciuperci, 1 ardei gras, 1 ceapa, marar, sare, piper, o cescuta vin alb sau rosu.
  • Cartofi: cartofi, sare, boia dulce

Mod de preparare

Rulouri: Se taie carnea ca pentru snitele, se bate si se unge cu unt. Separat se taie marunt ceapa, ciupercile, ardeiul, se calesc foarte putin, se amesteca cu marar. Bucatile de carne se umplu fiecare cu amestecul de legume, se ruleaza, se fixeaza cu scobitori pentru a nu se desface, se rumenesc putin in ulei incins apoi se pun intr-un vas de yena cu o cescuta de vin, ulei si condimente. Se dau la cuptor aproximativ 20 min. Cand sunt gata se scot scobitorile.

Cartofi: Se fierb cartofii in coaja. Dupa ce s-au fiert, se curate de coaja, se taie rondele groase de 1 centimetru, se condimenteaza cu sare si boia si se prajesc in ulei.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise