Cartofi copti

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • - cartofi 5-6
  • - sare
  • - zeama de varza acra( adica moare)
  • - putin unt

Mod de preparare

Se pun cartofii in cuptor si se lasa la copt 30-40 minute. Se scot fierbinti, se rup in doua si se pune putin unt si sare. Se servesc cu moare cum se zice in Ardeal sau zeama de varza murata. Langa, nu ar strica un carnat prajit.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise