Cartofi copti cu cimbru

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • - 8 cartofi
  • - 2 cepe
  • - 3 căţei usturoi
  • - 100 g unt
  • - 2 crenguţe cimbru sau o lingurita rasa de cimbru uscat
  • - piper negru boabe
  • - sare

Mod de preparare

1.Se spală cartofii și se taie felii mari

2.Se curăţă ceapa şi se taie felii mari

3.Se pisează usturoiul

4.Se pisează boabele de piper și se aleg frunzele de cimbru

5.Se încălzeşte cuptorul la 220 C

6.Se unge cu ulei un vas de copt și se pun cartofii și ceapa. Se presară cimbru , piper şi usturoi si se amesteca totul cu untul moale si se adauga un pic de apa, cca un pahar.

7.Se da vasul la cuptor timp de 50 minute

8.Scoateţi cartofii și serviţi cu plăcere alaturi de muraturi, salate etc

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise