Cartofi cu branza si smantana la cuptor

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Avem nevoie de:
  • -5-6 cartofi mari
  • -400 grame branza(vaca,oaie,capra,cascaval)
  • -400grame smantana groasa
  • -1/2 pahar lapte dulce
  • -patrunjel pentru decorare

Mod de preparare

Cartofi se pun la fiert in coaja si cand sunt aproape gata se dau la o parte.Cand s-au racit putin se curata si se taie rondele subtiri .Se aseaza toti cartofi in tava ,se pune pe deasupra smantana (sa acopere toata suprafata),se pune apoi laptele si se presara branza.Se da la cuptor pentru 30 de minute la 180 de grade .Cand se scoate se decoreaza cu patrunjel.Pofta buna!!!!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise