Cartofi cu branza si smantana la cuptor

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Avem nevoie de:
  • -5-6 cartofi mari
  • -400 grame branza(vaca,oaie,capra,cascaval)
  • -400grame smantana groasa
  • -1/2 pahar lapte dulce
  • -patrunjel pentru decorare

Mod de preparare

Cartofi se pun la fiert in coaja si cand sunt aproape gata se dau la o parte.Cand s-au racit putin se curata si se taie rondele subtiri .Se aseaza toti cartofi in tava ,se pune pe deasupra smantana (sa acopere toata suprafata),se pune apoi laptele si se presara branza.Se da la cuptor pentru 30 de minute la 180 de grade .Cand se scoate se decoreaza cu patrunjel.Pofta buna!!!!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise