Cartofi cu carne tocata

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 250-300 grame carne tocata
  • 1 ceapa rosie
  • 1-2 morcovi
  • 100-150 grame ciuperci
  • 6-8 cartofi
  • sare, piper, ulei, pasta de rosii, busuioc
  • lapte, margarina

Mod de preparare

Inabusim ceapa taiata marunt in putin ulei, adaugam apoi carnea si fierbem impreuna. Punem si ciupercile taiate marunt sau felii subtiri, condimentam cu sare, piper, o lingurita pasta de rosii. Cand e aproape gata presaram si busuioc. Intre timp fierbem si morcovii.

Din cartofi facem piure cu putin lapte si margarina.

Intr-un vas termorezistent asezam morcovii taiati felii, deasupra carnea , apoi acoperim cu piureul. Punem in cuptor 10 minute, apoi taiem cuburi si servim.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise