Cartofi cu carnita

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g carne de porc
  • 1 ceapa
  • 1 ardei
  • 200 ml apa
  • 1 lingura de pasta de rosii
  • Putin ulei
  • Sare,piper ,vegeta
  • 7 cartofi
  • Patrunjel verde
  • 2 linguri de ulei

Mod de preparare

Ceapa si ardeii se taie marunt si se dau la calit in putin ulei, se adauga peste ele si carnea taiata cubulete, se lasa putin sa se caleasca toate asa dupa care se adauga condimentele si pasta de rosii si apa, se lasa la fiert.

Cartofii in curatam de coaja si ii taiem in 4 si le punem la fiert, intr-o tigaie punem cele 2 linguri de ulei si patrunjelul verde si le lasam putin la rumenit cam 2 minute, cind cartofii sunt fierti, se scurg de apa si se amesteca cu patrunjelul verde, mai puteti pune sare si piper peste cartofii daca doriti.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise