CARTOFI CU CIRNATI BAVAREZI

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg cartofi fierti
  • 1 bucata de cirnat
  • 1 ceapa(mare sau mica, dupa preferinta)
  • 2 catei se usturoi
  • praf de paprica
  • vegeta, sare
  • grasime de gatit

Mod de preparare

Intr-o tigaie sau cratita mare se prajeste ceapa taiata marunt si cirnatul taiat bucati. Cind sint numai pe jumatate prajite, se adauga cartofii fierti si taiati in felii groase de 3-4 mm. Se prajesc impreuna la foc mare (dar nu sa se arda). Se intorc cu grija pe cealalta parte ca sa se prajeasca. Se pune vegeta si paprica praf, apoi sarea si usturoiul taiat felii mici.

Dupa preferinta se pot turna si 2-3 oua batute la sfirsit, peste aceasta mincare de cartofi, sau in loc de cirnati se poate face cu, crenvursti , jumeri sau slanina.

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise