Cartofi cu legume la cuptor

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg cartofi marime medie (eu am folosit cartofi noi)
  • 2 rosii
  • 2 cepe verzi
  • 1 ardei gras
  • 100 ml ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se curata si se spala legumele.

Cartofii se taie in 6. Cu ajutorul unui tocator se taie subtire rosiile, ardeiul si ceapa.

Intr-o tava adanca se aseaza cartofii, apoi legumele taiate, se adauga uleiul si un pic de apa, si se presara sare si piper.

Se da la cuptorul incalzit pana incep sa se rumeneasca uniform cartofii.

Se poate servi ca in poza cu salata de varza taiata fideluta.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise