Cartofi cu legume la cuptor

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg cartofi marime medie (eu am folosit cartofi noi)
  • 2 rosii
  • 2 cepe verzi
  • 1 ardei gras
  • 100 ml ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se curata si se spala legumele.

Cartofii se taie in 6. Cu ajutorul unui tocator se taie subtire rosiile, ardeiul si ceapa.

Intr-o tava adanca se aseaza cartofii, apoi legumele taiate, se adauga uleiul si un pic de apa, si se presara sare si piper.

Se da la cuptorul incalzit pana incep sa se rumeneasca uniform cartofii.

Se poate servi ca in poza cu salata de varza taiata fideluta.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise