Cartofi cu maioneza

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Cartofi
  • ceapa
  • oua pentru maioneza
  • sare
  • piper
  • otet.

Mod de preparare

Se curata cartofii, se taie cubulete si se pun la fiert. Intre timp se pregateste maioneza. Apoi se taie ceapa fideluta, cat mai subtire si se pune intr-un castron cu putina sare si otet si se lasa deoparte. Dupa ce s-au fiert cartofii, se scurg de zeama foarte bine, se pun intr-un castron, se adauga maioneza, ceapa taiata, se mai adauga sare daca este nevoie si piper dupa gust. Se lasa putin la racit si se poate consuma. Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise