cartofi cu peste

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
ridicata

Ingrediente

  • 800gr de pieste bacalhau
  • 800gr de cartofi
  • 1 catel de usturoi
  • 2 cepe
  • 1 frunza de dafin
  • 50 ml de ulei de masline
  • 2 linguri de patrunjel pocat
  • apa ,sare,piper

Mod de preparare

Fierbem piestele in apa multa. Il scoatem, il alegem de oase si-l farimitam bucati. Curatim cartofii si-i taiem in jumatati de luna. Ii fierbem in apa in care a fiert pestele. In uleiul de masline prajim ceapa taiata julien, usturoiul. Adaugam pestele si cartofii, saram piperam, punem frunza de dafin si lasam putin pe foc. Presaram patrunjelul tocat.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise