cartofi cu pulpe de pui (pentru cei care sufera de hepatita)

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg de cartofi (pot fi si mai marunti)
  • 1 kg de pulpe de pui (sau copanele)
  • 50 ml ulei de masline
  • 100 ml apa
  • sare, busuioc, patrunjel verde

Mod de preparare

Cartofii se pun la fiert, apoi se curata si cei care sunt mai mari se taie cubulete.

Carnea de pui se pune in tava impreuna cu uleiul, apa si condimentele si se da la cuptor acoperiti cu folie de aluminiu timp de 30 de minute, apoi se ia folia, se pun cartofii si se mai da la cuptor 15-20 de minute, sa se rumeneasca un pic.

Se servesc simpli sau cu salata verde, salata de rosii, salata de sfecla rosie.

POFTA BUNA!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise