Cartofi in coaja la cuptor cu usturoi si rozmarin

Timp pregatire
85 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 cartofi albi mai mari
  • jumatate capatana de usturoi
  • ulei floarea soarelui sau de masline
  • rozmarin
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se spala bine cartofii,si se taie cuburi mai mari .Intr-un vas se amesteca aproximativ 4-5 linguri de ulei cu sare,piper si usturoiul lasat in coaja,apoi se adauga cartofii si se amesteca bine.Amestecul se pune intr-o tigaie grill si se da la cuptor,amestecandu-i ocazional.Se lasa la cuptor pana devin moi si aurii.Se pot servi ca si garnitura

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise