Cartofi la cuptor

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 cartofi mari rotunzi
  • 2 felii de branza
  • o cana de apa
  • 2-3 linguri ulei
  • condimente pentru cartofi si delikat

Mod de preparare

Se curata cartofii,se spala,se taie cubulete sau felii.Se toarna intr- tava dreptunghiulara cana de apa si lingurile de ulei.Se pune cate un strat de cartofi se freaca,cu delicat si condimente.La ultimul strat se pune branza taiata cubulete.Se acopera cu folie de aluminiu.

Se lasa in cuptor circa 45 minute.

Se servesc calzi.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise