Cartofi la cuptor

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1kg cartofi
  • 100gr sunca
  • ulei
  • margarina
  • partrunjel

Mod de preparare

Cartofii se curata de coaja si se taie cuburi. Se fierb pentru 5 min in apa fierbinte, dupa care se scurg. Intr-o tigaie se innabusa sunca cu putin ulei si margarina, se amesteca cu cartofii si se da in cuptor timp de 45 min. Cand sunt gata se amesteca cu patrunjelul taiat marunt.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise