Curatam cartofi ii taiem in ce forma dorim,adaugam sare,piper proaspat macinat,tarhon uscat,coriandru uscat,iar pe deasupra picuram ulei de masline extravirgin(3 linguri,depinde de cantitatea pe care o avem).Eu pun totul din ochi(fiecare isi cunoaste gustul).Bagam tava la cuptor deja incins,dar acoperim tava ori cu capac daca are, sau cu o folie de aluminiu.Dupa 30 de minute scoatem tava luam capacul si punem afumatura de porc si carnatii afumati,punem folia sau capacul si mai dam la cuptor inca 30 de minute.Vor iesi atat cartofii cat si afumatura cu carnatii o bunatate.Afumatura da o savoare deosebita cartofilor.La acest fel de mancare merge un pahar de bere.Pofta buna !!!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise