Incearca o reteta rapida de cartofi la cuptor cu carnati, oua si cascaval, perfecta pentru un pranz gustos sau o cina satioasa. Simplu si usor de preparat, delicioasa si savuroasa.
Fierbe cartofii in coaja 20–25 min (sa fie fierti pe jumatate), apoi curata-i si taie-i rondele sau cuburi.
Prajeste carnatii taiati felii in putin ulei, doar cat sa prinda culoare. Daca sunt afumati si uscati, poti sa-i tai direct fara prajire.
Unge o tava de 25x35 cm cu putin ulei si asaza in strat feliile de cartofi. Presara sare, piper si (optional) boia.
Peste cartofi, adauga carnatii prajiti, cascavalul ras si apoi ouale crude deasupra.
Da la cuptor preincalzit la 180°C, timp de 30–35 minute, pana se rumeneste frumos deasupra si ouale sunt gatite.
Dupa ce scoti tava din cuptor, presara deasupra patrunjelul tocat.
Incearca si reteta de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval, cartofi gratinati cu gorgonzola sau cartofi cu oua la cuptor. Pofta buna!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise