CARTOFI NATURE

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5OO GR CARTOFI
  • 2 LINGURI ULEI
  • 1/2 LEGTURA MARAR
  • 3 LINGURI SMANTANA
  • 100GR APA
  • 2GR SARE

Mod de preparare

CARTOFII CURATATI SE TAIE CUBULETE, SE ASEAZA INTR-UN VAS TERMOREZISTENT.

PESTE CARTOFI SE ADAUGA ULEIUL SI APA SI SE ASEZONEAZA DUPA GUST CU SARE SI PIPER.

SE INTRODUC LA CUPTOR TIMP DE 25 MIN.

LA JUMATATEA TIMPULUI SE ADAUGA MARARUL.

CAND SUNT GATA SE ADAUGA SMANTANA SI CHIAR CATEVA FIRE DE MARAR PROASPAT.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise