Cartofi noi cu pulpe de pui la cuptor

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg cartofi noi (mai mici)
  • 2 legaturi de ceapa verde
  • 2 legaturi de usturoi verde
  • 7-8 pulpe de pui
  • 1/2 pahar ulei, 1/2 pahar apa, sare, piper, o lingura de Delikat picant, marar, patrunjel

Mod de preparare

Cartofii curatati (cei mici se lasa intregi, cei mai mari se taie in jumatati sau sferturi) se pun intr-un vas de lut (vas roman) impreuna cu ceapa si usturoiul verde taiate rondele, se presara piper, sare, Delicat picant si verdeata taiata marunt.

Se adauga apa si uleiul, se amesteca bine si deasupra se pun pulpele de pui, prajite in prealabil un pic, cat sa-si schimbe culoare - 2-3 min.

Vasul se acopera si lasa in cuptor la foc potrivit cam o ora, dupa care se scoate capacul si se mai lasa la cuptor cam 1/2 ora.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise