Cartofi rustici

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1,5kg cartofi
  • 300g ceafa afumata
  • 3-4 oua
  • 300g branza rasa
  • 100g masline
  • 6-7 catei usturoi
  • un pahar de lapte
  • sare, piper

Mod de preparare

Cartofii ii taiem rondele si ii fierbem putin. Ungem o tava cu putin ulei si asezam cartofii si ceafa taiata felii pe toata suprafata cartofilor. Batem ouale si adaugam branza rasa si amestecam bine cu paharul de lapte plus usturoiul pisat si turnam in tava peste cartofi si ceafa. Deasupra ornam cu masline si bagam la cuptor cca 30 min. Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise