Cartofi rustici

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1,5kg cartofi
  • 300g ceafa afumata
  • 3-4 oua
  • 300g branza rasa
  • 100g masline
  • 6-7 catei usturoi
  • un pahar de lapte
  • sare, piper

Mod de preparare

Cartofii ii taiem rondele si ii fierbem putin. Ungem o tava cu putin ulei si asezam cartofii si ceafa taiata felii pe toata suprafata cartofilor. Batem ouale si adaugam branza rasa si amestecam bine cu paharul de lapte plus usturoiul pisat si turnam in tava peste cartofi si ceafa. Deasupra ornam cu masline si bagam la cuptor cca 30 min. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise