CARTOFI UMPLUTI LA CUPTOR

Timp pregatire
2400 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 cartofi fierti in coaja si decojiti
  • 500 gr. carne tocata
  • 150 gr. ficat de pui fiert si pisat
  • 2 cepe taiate marunt
  • sare
  • piper
  • ulei
  • pentru ornat:
  • cascaval, ardei, patrunjel,etc

Mod de preparare

Se fierb cartofii in apa cu sare, pana acestia fierb, calim ceapa cu carnea si ficatul intr-o cratita cu putin ulei, sare si piper dupa gust.

Cand sunt fierti, cartofii se decojesc se taie in jumatate si se umplu cu pasta obtinuta.

Acestia se pun in tava unsa in prealabil cu ulei, se rade cascaval deasupra si se orneaza dupa gust

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise