CARTOFI UMPLUTI LA CUPTOR

Timp pregatire
2400 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 cartofi fierti in coaja si decojiti
  • 500 gr. carne tocata
  • 150 gr. ficat de pui fiert si pisat
  • 2 cepe taiate marunt
  • sare
  • piper
  • ulei
  • pentru ornat:
  • cascaval, ardei, patrunjel,etc

Mod de preparare

Se fierb cartofii in apa cu sare, pana acestia fierb, calim ceapa cu carnea si ficatul intr-o cratita cu putin ulei, sare si piper dupa gust.

Cand sunt fierti, cartofii se decojesc se taie in jumatate si se umplu cu pasta obtinuta.

Acestia se pun in tava unsa in prealabil cu ulei, se rade cascaval deasupra si se orneaza dupa gust

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise