Cartofiori mici in sos de branza

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 800 gr de cartofiori mici ori proaspeti ori congelati.
  • 250 ml smantana de frisca
  • 1lingurita de mustar
  • putina nucsoara
  • 2-3 usturoi pisati
  • 100 gr branza galbena sau parmezan
  • 1virf de sare, putin piper

Mod de preparare

Cartofii se fierb in apa cu sare cateva minute - cei congelati trebuie numai clatiti in apa fierbinte.

Se amesteca intr-un bol smantina cu mustarul, se sareaza se pipereaza, se adauga usturuioul si nucsoara rasa-foarte putin. Se amesteca totul foarte bine.

Intr-un vas din pyrex sau un vas rezistent la cuptor se unge cu putin unt si se pun cartofii curatati de coaja se toarna sosul de smantina si deasupra se presara cu branza.

Se acopera cu aluminiu si se da la cuptor ptr 30 de minute -10 minute inainte de-ai scoate, se scoate aluminiul si se lasa sa se rumeneasca usor.

Este foarte gustos poate fi servit ca garnitura sau ca un fel la o cina.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise