Castraveti in otet fara sare

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 80 ml otet din vin
  • 2 lingurite zahar
  • jumatate ceapa taiata rondele
  • cateva rondele morcov
  • 10 boabe piper
  • 2 foi dafin
  • 2 catei de usturoi
  • marar uscat
  • o lingurita boabe mustar
  • Aceste ingrediente se folosesc individual pentru fiecare borcan de 800 ml pe care il umpleti.
  • Folosind aceasta reteta pe langa castraveti,puteti pune la borcan rondele de dovlecei in coaja, rondele de vinete in coaja si gogonele.

Mod de preparare

Castravetii se aseaza cat mai bine in borcan dupa ce au fost spalati si zvantati.In borcan se toarna otetul,se presara toate ingredientele,dupa care se completeaza cu apa.

Se leaga sau se capseaza borcanele, se impacheteaza in hartie fiecare borcan si se fierb la bain marie timp de 5 minute dupa ce apa a dat in fiert.

La fel se procedeaza si cu dovleceii,vinetele si gogonelele.

Se pastreaza foarte bine.Eu am deschis anul trecut ultimul borcan pe 30 iulie de ziua fetei mele.Am avut si gogosari tot fara sare si am faut o salata boeuf in luna iulie, o bunatate vorba mamei mele.

Pot fi serviti cu incredere de cei care au restrictie la sare.

Spor la treaba si sa va ganditi la mine cand serviti!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise