Castraveti umpluti

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
ridicata

Ingrediente

  • 1 castravete;
  • 1 rosie taiata cubulete;
  • aproximativ 200 g smantana cu branza de vaci;
  • 1 lingurita ceapa rasa;
  • putina sare de mare;
  • boia;
  • frunze de salata.

Mod de preparare

Intr-un vas, se bate spuma branza de vaci impreuna cu rosia, iar compozitia rezultata se amesteca cu celelalte ingrediente.

Castravetele se taie in felii de 2 cm grosime, se scoate miezul din fiecare felie si se asaza pe frunzele de salata (se poate taia castravetele si pe lung si se scoate miezul). Apoi se umple cu compozitia care este gata preparata.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise