Ceafa de porc cu cartofi la cuptor

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500g ceafa porc
  • 500g cartofi
  • 1 morcov
  • sare, piper
  • 3 catei usturoi
  • boia,cimbru
  • ulei
  • 1 cana apa
  • condimente pt friptura

Mod de preparare

Cartofii se curata si ca si pentru prajiti, dar mai grosi. Ceafa se taie in bucati de 2 cm. Intr-un bol se pun cartofii, se adauga ulei, sare, piper, boia, cimbru si usturoi pisat si se amesteca,apoi se pun intr-o tava destul de incapatoare.

Morcovul se curata se taie rondele si se pune peste cartofi, apoi se adauga carnea condimentata cu condimente pt friptura, se adauga apa. Deasupra se pune foaie de aluminiu si se da la cuptor pentru 1 ora si jumatate.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise