Ceafa de porc cu ciuperci la cuptor

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1kg ceafa de porc
  • 500 gr ciuperci
  • usturoi verde
  • piper
  • sare
  • vegeta
  • ulei.

Mod de preparare

Se aseaza in tava carnea felii si ciupercile curatate si spalate,se condimenteaza dupa gust,se adauga usturoiul taiat marunt,putin ulei si 200 ml apa,se acopera tava cu folie de aluminiu,se lasa in cuptor 1 ora la foc moderat.Se da apoi jos folia si se mai lasa in cuptor pana se rumeneste.Se serveste cu salata.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise