Ceafa de porc in crusta de susan

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 portii
  • 500 g ceafa de porc afumata
  • 3 linguri mustar
  • 1 lingura miere
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 crenguta rosmarin
  • 100 g susan

Mod de preparare

Fierbem 10 min. ceafa de porc.

Ungem bine cu sosul rezultat prin amestecarea mustarului cu mierea , uleiul si rosmarinul tocat.

Tapetam bine cu susan.

Prajim in cuptor 15 min.

Poate fi servit cu orice garnitura.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise