Ceafa si piept de porc la gratar

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ceafa de porc cu os (se poate si fara)
  • piept de porc cu os
  • sare, piper
  • boia de ardei dulce

Mod de preparare

Nu am sa va dau cantitatea, doar de ce aveti nevoie, noi am fost 8 persoane.

Noi facem gratarele simple, adica fara condimente speciale sau ierburi aromatice, asta nu inseamna ca nu puteti alege condimentele preferate. Carnea se bate cu un ciocan de snitele si se condimenteaza cu sare, piper si boia de ardei dulce, apoi se aseaza pe un gratar bine incins, si uns cu putina grasime, sa nu se lipeasca carnea si se fac dupa preferinta, mai facute sau in sange, noi preferam intre. De asemenea puteti folosi orice fel de carne, sau legume si sa serviti cu garnitura preferata.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise